«

»

nov. 24

Lansarea Programului de Stagiere în companiile TIC

ictÎn perioada martie-iunie 2017 va avea loc lansarea Programului de Stagiere în companiile TIC, care se va desfășura în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru calitatea şi relevanţa învăţămîntului profesional tehnic în domeniul TIC din Republica Moldova”.

Programul de stagiere în companiile TIC are drept scop facilitarea angajării tinerilor în cîmpul muncii prin dezvoltarea abilităţilor asociate studiilor pe care le-au urmat în cadrul instituţiilor de învăţămînt, corelarea cunoștințelor teoretice cu sarcinile practice și acumularea experienței relevante.

Direcţiile pentru stagiere vor fi: Testare, Dezvoltarea Software, Mentenanța Calculatoarelor, Administrarea rețelelor.Durata stagierii: 30 de zile, cu posibilitatea extinderii. În program vor fi încadraţi 80 – 100 de tineri care studiază specialităţi TIC în cadrul instituţiilor profesional tehnice din Republica Moldova.
Criterii de eligibilitate:
În cadrul Programului pot aplica elevi din ultimul an de studii.
Procedura de selectare:
Pentru participare în cadrul Programului, este nevoie de completat Formularul de înregistrare disponibil la următorul link:
Termen limită pentru înregistrare –  31 decembrie 2016.După înregistrare, toate persoanele selectate vor participa la un interviu, în rezultatul căruia se va decide încadrarea acestora în companii.
Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactați.