«

»

nov. 18

Concursul ,,Bunelor practici în domeniul tineret mun. Bălți – 2019”

,,Schimbarea spre bine

 Începe de la sine”


      ,,Nu importă dacă suntem pictori, important este ce culori alegem pentru a ne picta noi viața. Fiecare dintre noi este un pictor, iar viața noastră este pânza noastră. Fiecare schimbare în viață spre bine sau spre rău depinde déjà de noi însăși. Unii oameni aleg culori pasive, pentru a merge înainte, dar alții – pozitive, ca viața să prindă și ea culoarea pozitivă .

Totul în viață depinde de NOI, care gamă a culorilor să o alegem, nu ne impune nimeni să alegem ceea ce nu dorim.  Este greu uneori să treci peste o greutate a vieții, dar cu răbdare și credință totul ne reușește, fiindcă  Oamenii, uneori se tem de a face un pas spre un viitor mai bun, dar dacă nu vom încerca de unde vom  cunoaște  răspunsul?

Aceasta este viața plină de culori diferite la care déjà noi decidem care culoare să elegem, pentru a ne picta viitorul!”

Este mejajul cu care  eleva  Colegiului Politehnic din mun. Bălți, Rusu Mihaela a participat  la concursul ,,Bunelor practici  în domeniul  tineret mun. Bălți – 2019”, la categoria ,,Cea mai reușită lucrare”, secțiunea desen. Concursul a fost organizat la 15 noiembrie 2019 în incinta Liceul Teoretic ,,M. Eminescu”, din mun. Bălți,.

”Sunt tânără, sunt activă,  sunt creativă,  sunt schimbarea, sunt ziua de mâine”  afirmă  eleva Rusu Mihaela, mândrindu-se cu ocuparea locului I la concurs.