Vizita de studii ÎM Direcția de Troleibuse din Bălți

Avatar admin admin

·

Un grup de elevi ai Colegiului Politehnic, care își fac studiile la programul de formare profesională 71320 Electromecanică, însoțiți de profesorul de specialitate, dnul Valentin BEREGA, au efectuat în ziua de 25 septembrie 2023 cu grupa E 420 și în ziua de 02 octombrie 2023 cu grupa E 410, în cadrul orelor practice la unitatea de curs „Utilaj electric industrial”, o vizită de studiu la ÎM Direcția de Troleibuse din Bălți.

Vizita de studiu a avut o agendă  complexă.

O prezentare generală a ÎM Direcția de Troleibuse din Bălți și a activității acesteia a fost făcută pentru elevi de către reprezentanții întreprinderii.

De asemenea, elevii au fost familiarizați cu activitatea laboratorului de mentenanță, ei avînd posibilitatea să examineze modul de funcționare a echipamentelor performante din dotarea acestuia, precum și să urmărească procesul de efectuare a unor diagnosticare a echipamentului electric. Elevii au participat și la o mini-activitate simulată de testare a componentelor motorului electric a troleului. ÎM Direcția de Troleibuse din Bălți a susținut cu multă apreciere demersul Colegiului respectiv în vederea organizării vizitei de studiu, considerînd drept necesitate de importanță majoră acordarea instituțiilor de învățămînt a suportului informațional în formarea a noilor generații de specialiști pentru domeniile relevane pieții muncii.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux