Participare în cadrul activităților IT Career Expo Bălți

Avatar admin admin

·

În data de 17.04.2024, la invitația echipei TEKWILL – Bălți, IP Colegiul Politehnic din Bălți a participat în cadrul activităților IT Career Expo Bălți, un târg de cariere din domeniul IT la care au participat reprezentanți din toate colegiile, școlile profesionale, alte instituții din partea de nord, împreună cu:
· TECH Incubator Bălți: Primul pas în cariera ta IT (în limba română)
· Surse de finanțare pentru antreprenori din IT, prezentat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (în limba română)
· De la junior la expert în IT, susținut de Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți (în limba română)
· Orientare în carieră: Cum te pregătești pentru interviul într-o companie IT?, oferit de Orange (în limba română)
· Маркетинг как искусство восхищать: Продай мне эту ручку! (Marketingul ca artă de a impresiona: Vinde-mi acest pix!), prezentat de HumanSoft (în limba rusă)
· ARDUINO – Bazele electricității și circuitelor, prezentat de proiectul Clubul Tinerilor Makeri (în limba română)
· Confecționarea obiectelor din placaj utilizând CNC cu Laser, susținut de proiectul Clubul Tinerilor Makeri (în limba română)
· De la junior la expert în IT, prezentat de Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți (în limba română)
· Как создать успешное резюме. Как пройти первое интервью! (Cum să creați un CV de succes. Cum să treceți primul interviu!), oferit de Simplas (în limba rusă)
· ARDUINO – Bazele electricității și circuitelor, prezentat de proiectul Clubul Tinerilor Makeri (în limba română)
· Confecționarea obiectelor din placaj utilizând CNC cu Laser, susținut de proiectul Clubul Tinerilor Makeri (în limba română)
🔥 Elevii noștri s-au distins în mod special la un workshop despre crearea unui CV în domeniul IT, organizat de **Orange**, ocupând **primele trei locuri**! 🏆
Cunoștințele din domeniul web.
🎁 Felicitări tuturor participanților pentru performanța lor excepțională și mulțumim Orange pentru recunoaștere și pentru cadouri! 🎉
💼 Prin participarea la astfel de evenimente, elevii noștri nu doar că își demonstrează competențele, dar își și consolidează orientarea pentru o carieră strălucită în IT.
La **Colegiul Politehnic din Bălți**, pregătim profesioniști pentru profesii ale viitorului, oferind competențe și cunoștințe esențiale în domeniul IT.
💡 Doriți să vă transformați pasiunea pentru IT într-o carieră de succes? Alăturați-vă nouă și începeți călătoria spre excelență atât în învățământul clasic cat și dual!
#ColegiulPolitehnicBălți #Educație #CarierăIT #Succes #WorkshopCV #orange

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux